Общи условия

Общи условия за ползване на психологически блог БУДНА МАЙКА

Преди да продължите да използвате нашите услуги, моля прочетете внимателно тези Общи условия.

Приемане на условията

С използването на нашия блог, вие приемате настоящите Общи условия и всички други условия и правила, посочени на сайта. Ако не сте съгласни с тези Общи условия, моля не използвайте този сайт.

Интелектуални права

Всички материали в този сайт, включително текстове, изображения, видеоклипове, аудио записи и други, са собственост на нашите автори и партньори и са защитени от авторското право. Не разрешаваме копирането, публикуването или използването на тези материали без нашето явно писмено разрешение.

Отказ от отговорност

Всички статии, публикувани в нашия блог, изразяват лично мнение и възгледи. Не носим отговорност за неправилната интерпретация на тези материали.

Абониране за имейл бюлетин

При абонирането за нашия мейл бюлетин, се съгласявате да получавате редовни електронни писма от нас, свързани с нови публикации и маркетингови кампании. Ние никога няма да споделяме вашите лични данни с трети страни.

Реклами на трети страни

Нашият сайт може да показва реклами на трети страни, които не са свързани с нашето съдържание. Ние не носим отговорност за съдържанието на тези реклами или за действия, предприети от третите страни.

Промени в Общите условия

Можем да променим настоящите Общи условия по всяко време, като ще актуализираме датата на последната промяна. Вие трябва да преглеждате тази страница редовно, за да сте запознати с текущите Общи условия.

Последна промяна: 28 Април, 2023